Hej Förnamn

 

Doftljusen från Woodwick har blivit väldigt populära och nu har vi fyllt lagret till max och det har kommit nya härliga dofter att njuta av på vårkvällarna.

Varför Woodwick?

Ljusen har en patenterad veke av trä, som gör att ljusen sprakar som en eld. Detta i kombination med de underbara dofterna ger 100% myskänsla. Ljusen håller mycket hög kvalitet och är stöpta i snygga glasbehållare. De innehåller naturligt premiumvax med en bas av sojabönor. De naturnära dofterna kommer från eteriska oljor, som ger en behaglig doft. Ljusen tillverkas av Virginia Candles, som är en av de största och mest framgångsrika ljustillverkarna i USA. Woodwickljusen har bland de längsta brinntiderna på marknaden. 

Just nu har vi följande dofter i butiken: Berry Sorbet, Tradewinds, Snowdrop, At the Beach, Currant, Fresh Flowers, Linen, Bakery cupcake, Trilogy - Island Sunrise, Trilogy - Ocean Escape, Willow.

Vårnyheter som kommit är: Pure Comfort, Island Coconut, Perfect Pear, Dreamsicle Daydream & Jasmine.  

Snart är påsken här och vi har fått hem underbara påskägg samt de populära äggljusen från Affari. Det har även kommit andra vårfina nyheter till butiken.

Lagret med de populära ljusslingorna från Irislights har blivit påfyllt och slingorna är lika populära på våren/sommaren som på hösten/vintern. De ger en myskänsla i hemmet på kvällen och är fina att ha till dukning, som nattlampa i barnrummet eller hänga i det inglasade uterummet på sommarkvällarna. Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur man kan dekorera med ljusslingorna. 

Dessa slingor har blivit en vanligt förekommande inredningsdetalj i såväl inredningsprogram på TV som i inredningstidningar och vi förstår varför. De handgjorda bollarna ger ett underbart sken och vi är glada att kunna erbjuda dessa fina slingor i butiken.

En slinga med 20 st bollar kostar 295 kr.

Varmt välkommen in i butiken!

http://www.carlssoninterior.se  

 

Ni kan även följa oss på Instagram för att ta del av inspiration, vårt arbete i butiken,  tävlingar och rabattkoder @carlssoninterior

Vill du avanmäla dig från vårt nyhetsbrev? Klicka då här!


Nya produkter!

Inkommande!

Produkter


REA!
Nyhetsbrev Nyheter


Övrigt
Länkar
Alla Produkter

Sök produkt

Information
Kontakta oss
Bilder från kunder
BLOGGA & FÅ RABATT!
Carlssoninterior.se i PRESSEN
FACEBOOK
Hjälp
Om oss
Villkor


Betala enkelt och säkert!


Meny
Tillbaka till startsidan Varukorg