Hej Förnamn

 

Snart kommer tomten och alla klappar skall vara klara. Hos oss finner ni klappar till både vuxna och barn. I webbutiken har vi gjort en kategori med julklappstips, där ni finner populära julklappar. Gör det smidigt för er och handla på webben och slipp all trängsel i butikerna.

Bor ni i närheten av vår fysiska butik i Vinslöv kan ni även välja att shoppa på nätet, men hämta i butiken. Klicka bara i rutan "hämta i butik" i kassan, så dras frakten bort. Allt för att göra det så smidigt som möjligt i julstressen!

Varmt välkomna in i butiken: http://www.carlssoninterior.se

Vi har fyllt på lagret av de populära Iphonehandskarna i Ylle. Med dessa handskar slipper ni ta av er handskarna och frysa, när ni ska använda er smartphone. Dessutom är de eleganta i sin design.

Ni kan fynda julartiklar till bra priser hos oss:

Våra ljusslingor från Happy Lights blev väldigt populära och sålde slut väldigt fort även denna gång. Nya ljusslingor är beställda och levereras i Januari. Redan nu kan ni boka er slinga i webbutiken, för att vara säker på att få en vid nästa leverans. Priset för en slinga är 299 kr. 

Happy Lights är en ljusslinga för inomhusbruk. Ljusslingorna säljs i fina boxar med 20 lampor. Bollarna är virade av tunt snöre och finns i många härliga färger. Användningsområdena är många. Lägg till exempel slingan på ett dukat bord till fest, som mysbelysning på en hylla i barnrummet, häng den över gardinstången i vardagsrummet för stämningsfull belysning eller lägg den i en glasvas för härligt ljus och dekoration. Lamporna ger ett lika stämningsfullt ljus i vintermörkret som under en skymmande sommarkväll! De fina färgkombinationerna har satts ihop med inspiration från resor i fjärran länder, som Marrakech, Sahara och Provence. Klicka på bilden nedan för att komma till webbutiken:

 

 

Vill du avanmäla dig från vårt nyhetsbrev? Klicka då här!


Nya produkter!

Inkommande!

Produkter


REA!
Nyhetsbrev Nyheter


Övrigt
Länkar
Alla Produkter

Sök produkt

Information
Kontakta oss
Bilder från kunder
BLOGGA & FÅ RABATT!
Carlssoninterior.se i PRESSEN
FACEBOOK
Hjälp
Om oss
Villkor


Betala enkelt och säkert!


Meny
Tillbaka till startsidan Varukorg