Hej Förnamn

Då var det dags för ett nytt spännande år och vi vill tacka våra kunder för året som gått. Dessutom hoppas vi på ett minst lika bra år i nya lokaler i Vinslöv. Vi börjar nu att känna oss hemma på vår nya ort och det är kul att så många i byn uppskattar den nya butiken. Snart är det dags för Formexmässa, så vänta er många spännande nyheter framöver! Här nedan får ni titta in i vår nya butik.

 

Vi har även fått en ny leverantör av underbart vackra smycken. Leverantören heter Odahl Sweden. Deras smycken håller bra kvalitét till ett bra pris. Är det inte för bra för att vara sant? Med andra ord så blev det en bra start på det nya året.

Klicka här för att komma till produkterna

Julens storsäljare var utan tvekan MYNTE-serien från IB Laursen. År 2012 kommer denna serie i tre nya färger: Nordic Sky, raspberry samt buttercup. Redan nu kan ni förhandsbeställa några av nyheterna, som anländer i nästa vecka. Ni finner samtliga nyheter under inkommande produkter.

Klicka här för att komma till inkommande produkter

Självklart ville vi även ha lite nya scarfar i vårt sortiment, då detta blev en uppskattad vara på i både butik och på nätet. Här nedan ser ni några fina nyheter:

Ni har väl inte missat vår "fanpage" på facebook? Här får ni ta del av nyheter och erbjudanden.

Varmt välkomna in i butiken och missa inte vår REA!

www.carlssoninterior.se

Vill du avanmäla dig från vårt nyhetsbrev? Klicka då här!


Nya produkter!

Inkommande!

Produkter


REA!
Nyhetsbrev Nyheter


Övrigt
Länkar
Alla Produkter

Sök produkt

Information
Kontakta oss
Bilder från kunder
BLOGGA & FÅ RABATT!
Carlssoninterior.se i PRESSEN
FACEBOOK
Hjälp
Om oss
Villkor


Betala enkelt och säkert!


Meny
Tillbaka till startsidan Varukorg