Hej Förnamn

 

Det trillar in mängder med vårnytt i butiken. Förra veckan började vi sälja Laila Bagges smyckeskollektion Rock by Sweden.

Rock by Sweden är ett svenskt smyckesbolag som grundades 2009 och riktar sig med sina unika smycken till den trendiga och modemedvetna kvinnan, som vill ha ett speciellt och unikt smycke. Rock by Sweden är en kombination av edgy, glamourös och sofistikerad stil.

Bakom Rock by Sweden finns Laila Bagge Wahlgren och Lili Assefa. Efter fem fantastiska år fortsätter Rock by Sweden att skapa unika och vackra smycken. Genom att använda sig av äkta swarovski och stellux kristaller så skapar Rock by Sweden smycken som är glamourösa och rockiga på samma gång. Kollektionen består av örhängen, halsband, ringar och armband. Rock by Sweden erbjuder en stor variation av olika modeller och något som passar alla. 

Det sägs att dina smycken är en reflektion om vem du är.

Tips! Dessa smycken är även perfeka till studentpresent, bal, bröllop m.m.


 

De omåttligt populära lyktorna från Majas Cottage kommer ständigt i nya modeller. Förra veckan anlände ytterligare modeller till butiken. Denna gång är temat spirituella lyktor med texter om Karma, Yin Yang m.m. Det har även kommit en ny födelsedagslykta och dekorativa lyktor med fjädrar på.

10% av intäkterna går till Barncancerfonden - Tillsammans gör vi skillnad!


 

Våren är snart här och då är det kul att kunna unna sig en ny väska att använda när man ska ge sig ut i det fina vädret. Från SoNize har det kommit nya väskor med 70-talsstil, klassisk stil samt i läcker rosa metallicfärg.

 

Varmt välkommen in i butiken!

http://www.carlssoninterior.se

 

Vill du avanmäla dig från vårt nyhetsbrev? Klicka då här!


Nya produkter!

Inkommande!

Produkter


REA!
Nyhetsbrev Nyheter


Övrigt
Länkar
Alla Produkter

Sök produkt

Information
Kontakta oss
Bilder från kunder
BLOGGA & FÅ RABATT!
Carlssoninterior.se i PRESSEN
FACEBOOK
Hjälp
Om oss
Villkor


Betala enkelt och säkert!


Meny
Tillbaka till startsidan Varukorg