Hej Förnamn

 

Idag anlände många lyktor från Majas Cottage. En del modeller är nya och andra är favoriter som vi har beställt om igen. Nyheterna är lyktorna Ghandi, Bohem vit & House Rules. Vi har även fyllt på lagret med Friendship, Sparkle, glastavla Mamma, Love is & Fjäril. Ännu finns det ett fåtal Mammalyktor kvar till Morsdag.

10% av intäkterna går till Barncancerfonden - Tillsammans gör vi skillnad!

 

Förra veckan anlände nya smycken och scarfar från Odahl & Rosenvinge. Från Odahl kom nya fina armband med olika budskap och bredare armband med lite "Bling-bling". Ett tips är det nya armbandet "Älskade Mamma" som passar utmärkt till Morsdag. Från Rosenvinge kom fina halsband och armband med tofsar i vårens glada färger, samt scarfar i glada färger. Gör dig fin till sommarens högtider och fester, men även till vardags.

 

 

Vad är Kalklitir? Det är en underbar färg av den äldre stilen. Kalklitirfärgen är gjord av vatten, kalk och pigment. Kalkfärgen kan användas både inomhus och utomhus samt på möbler. Utomlands har denna färg använts för renovering av äldre byggnader, men på senare år har den även börjat att användas alltmer i privata hem samt på offentliga platser. Både i nya byggnader såväl som äldre. Färgen är miljövänlig och fri från gifter. Ytan blir rå och betongliknande.

Nu kan ni köpa den ombloggade och populära isländska färgen hos oss på Carlsson Interiör.

Just nu har vi ett prova på pris på färgen. Gäller tom den 7/5.

 

Välkomna in i butiken!

http://www.carlssoninterior.se

 

Vill du avanmäla dig från vårt nyhetsbrev? Klicka då här!


Nya produkter!

Inkommande!

Produkter


REA!
Nyhetsbrev Nyheter


Övrigt
Länkar
Alla Produkter

Sök produkt

Information
Kontakta oss
Bilder från kunder
BLOGGA & FÅ RABATT!
Carlssoninterior.se i PRESSEN
FACEBOOK
Hjälp
Om oss
Villkor


Betala enkelt och säkert!


Meny
Tillbaka till startsidan Varukorg